Dizajn

NAŠE USLUGE

_

IZRADA WEB SHOPA

Svakom projektu izrade web shopa pristupamo individualno i stavljamo naglasak na potrebe klijenta. Zajedno stvaramo web shop točno po vašoj mjeri i ukusu. Kako bi uštedjeli vrijeme, a time i novac, izradom web shopa kupcima omogućavate da kupuju usluge i proizvode direktno od Vas u realnom vremenu.

_

ZAŠTO
ODABRATI
NAS?

U suradnji s Vama osmišljavamo web stranicu koja najbolje odgovaraju Vama, vašem poslu i vašim kljentima. Svakom kljentu pristupamo individualno s jednakim entuzijazmom, konzultirajući se, zajedno s njim stvaramo najbolje rješenje za njegovu tvrtku i tim. Pratimo, usvajamo i primjenjujemo najnovije tehnologije u razvoju web dizajna te pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

CIJENA IZRADE WEB STRANICE

_

Svaka web stranica rađena je u skladu s potrebama kljenta. Cijena web stranice ovisi o tome čime se vaša tvrtka bavi, koliko ćete ima podstranica, tko će sastaviti sadržaj vase web stranice (tekstovi i fotografije), na koliko će jezika stranica biti prevedena, tko su vaši potencijalni kljenti itd.


Kako bi saznali koliko košta izrada ili redizajn Vaše web stranice kontaktirajte nas i mi ćemo vam u najkraćem roku poslati neobvezujuću ponudu.

CIJENE OSTALIH USLUGA I AKCIJE

_

DIZAJN

DIZAJN LOGOTIPA

1.000,00 kn

 

DIZAJN FLIERA, BANNERA, PLAKATA…

100,00 kn/sat

U cijenu je uračunat PDV

ODRŽAVANJE WEB STRANICE

U RADNOM VREMENU

100,00 kn/sat

 

IZVAN RADNOG VREMENA, VIKENDOM I PRAZNICIMA

200,00 kn/sat

U cijenu je uračunat PDV

AKCIJA!

IZRADA WEB STRANICE

4.000,00 kn

RESPONZIVNA WEB STRANICA – DO 15 STRANICA – KONTAKT FORMA ZA UPITE – KARTA LOKACIJE – OTVARANJE E-MAIL ADRESA – 2 JEZIKA –  SAMOSTALNO AŽURIRANJE SADRŽAJA 

U cijenu je uračunat PDV

Trebate novu web stranicu?

Na pravom ste mjestu! Odaberite način javljanja koji vam najviše odgovara

_

DOMENA I

WEB HOSTING

Domena i web hosting osnovni su troškovi koji uvijek postoje. Ukoliko nemate domenu i/ili web hosting, dopustite da vam mi registriramo domenu i otvorimo hosting paket.

Cijena domene varira od 0 kuna (za poslovne subjekte u republici Hrvatskoj, trgovačka društva, poduzeća, tvrtke, obrtnike, tijela državne uprave, javne ustanove, udruge, stranke) pa do 625 kuna godišnje.

Svakog od naših klijenata postavljamo na zasebni hosting paket tako da su brzina i sigurnost web stranice na najvišoj razini. Cijene web hostinga kreću se od 370 kuna godišnje, sve ovisi o sigurnosnim potrebama i količini potrebnog hosting prostora.

NAŠI PROJEKTI

_

POSLOVNI WEBSITE

Kljent: InterAdria SC d.o.o.
Platforma: WordPress
Godina: 2017

POSLOVNI WEBSITE

Kljent: Adria Luxury Boats d.o.o.
Platforma: WordPress
Godina: 2018

WEBSITE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Kljent: Obitelj Raić
Platforma: WordPress
Godina: 2018

WEBSITE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Kljent: Obitelj Tuliak
Platforma: WordPress
Godina: 2019

NAŠI KLJENTI

_
izmirwww.eskisehiryurdu.net