Dizajn

NAŠE USLUGE

_

IZRADA WEB STRANICE

Sve naše stranice prate posljednje trendove u web dizajnu, prilagođene su djelatnosti kojom se bavite, 100% su funkcionalne, odgovaraju vašim potrebama i potrebama vaših kljenata te su strukturirane za sve mobilne uređaje (Full responsive). Web stranica mora iskoristiti sve kanale digitalne strategije.

DIZAJN WEB STRANICE

Čisti dizajn s naglaskom na bitnim značajkama i jednostavnom navigacijom te praćenje ponašanja korisnika i visoko korisničko iskustvo glavne su značajke našeg dizajna. Konzultirajući se s kljentom stvaramo jedinstveni dizajn u potpunosti prilagođen njegovim potrebama kao i potrebama  korisnika.

SEO OPTIMIZACIJA

Poboljšavamo poziciju stranice na web tražilicama, kako bi se ista prikazala na što višem mjestu u rezultatima pretrage te dovela do povećanja posjećenosti stranice. Naš je posao istraživanje ključnih riječi, analiza konkurencije, definiranje ciljanih korisnika, optimizacija internih linkova te odredišnih stranica.

IZRADA WEB SHOPA

Svakom projektu izrade web shopa pristupamo individualno i stavljamo naglasak na potrebe klijenta. Zajedno stvaramo web shop točno po vašoj mjeri i ukusu. Kako bi uštedjeli vrijeme, a time i novac, izradom web shopa kupcima omogućavate da kupuju usluge i proizvode direktno od Vas u realnom vremenu.

REDIZAJN WEB STRANICE

Kada staro više nije dobro bilo sporadi izgleda, sadržaja, funkcionalnosti, SEO kvalitete, nastupa redizajn web stranice. Stvaranjem nove strukture web stranici stranici povećavamo rangiranost na tražilicama kao i njenu vidljivost. Redizajnom stvaramo potpuno novi osjećaj za vas korisnike.

ODRŽAVANJE WEB STRANICE

Poznavajući brze promjene u svijetu web dizajna cilj nam je Vašu stranicu uvijek održavati u toku s najnovijim trendovima. Usvajamo nove tehnologije, trendove i koristimo najnovije mogućnosti  interneta te promjenama, dopunama, sitnim ispravcima održavamo Vašu stranicu živom i suvremenom.

INTERNET MARKETING

Munjevitim rastom digitalnog svijeta proteklih godina, ovaj oblik oglašavanja postao je ne samo opcija, već i temelj uspješne, globalne, marketinške kapanje. Internet marketing je postao žarišna točka uspješnosti u svijetu marketinga i oglašavanja. Digitalna strategija Vaše kompanije daje novu liniju života i vjetar u leđa vašem brendu i poslovanju.

EDUKACIJA I SAVJETOVANJE

Pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces. Svim našim kljentima nudimo i opciju edukacije kako bi samostalno mogli uređivati i mjenjati sadržaj na svojoj web stranici ili mi to možemo činiti za Vas.

_

ZAŠTO
ODABRATI
NAS?

U suradnji s Vama osmišljavamo web stranicu koja najbolje odgovaraju Vama, vašem poslu i vašim kljentima. Svakom kljentu pristupamo individualno s jednakim entuzijazmom, konzultirajući se, zajedno s njim stvaramo najbolje rješenje za njegovu tvrtku i tim. Pratimo, usvajamo i primjenjujemo najnovije tehnologije u razvoju web dizajna te pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

CIJENA IZRADE WEB STRANICE

_

Svaka web stranica rađena je u skladu s potrebama kljenta. Cijena web stranice ovisi o tome čime se vaša tvrtka bavi, koliko ćete ima podstranica, tko će sastaviti sadržaj vase web stranice (tekstovi i fotografije), na koliko će jezika stranica biti prevedena, tko su vaši potencijalni kljenti itd.


Kako bi saznali koliko košta izrada ili redizajn Vaše web stranice kontaktirajte nas i mi ćemo vam u najkraćem roku poslati neobvezujuću ponudu.

Trebate novu web stranicu?

Na pravom ste mjestu! Odaberite način javljanja koji vam najviše odgovara

_

DOMENA I

WEB HOSTING

Domena i web hosting osnovni su troškovi koji uvijek postoje. Ukoliko nemate domenu i/ili web hosting, dopustite da vam mi registriramo domenu i otvorimo hosting paket.

Cijena domene varira od 0 kuna (za poslovne subjekte u republici Hrvatskoj, trgovačka društva, poduzeća, tvrtke, obrtnike, tijela državne uprave, javne ustanove, udruge, stranke) pa do 625 kuna godišnje.

Svakog od naših klijenata postavljamo na zasebni hosting paket tako da su brzina i sigurnost web stranice na najvišoj razini. Cijene web hostinga kreću se od 370 kuna godišnje, sve ovisi o sigurnosnim potrebama i količini potrebnog hosting prostora.

NAŠI PROJEKTI

_

POSLOVNI WEBSITE

Kljent: InterAdria SC d.o.o.
Platforma: WordPress
Godina: 2017

POSLOVNI WEBSITE

Kljent: Adria Luxury Boats d.o.o.
Platforma: WordPress
Godina: 2018

WEBSITE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Kljent: Obitelj Raić
Platforma: WordPress
Godina: 2018

WEBSITE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Kljent: Obitelj Tuliak
Platforma: WordPress
Godina: 2019

WEBSITE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Kljent: Villa Magdalena
Platforma: WordPress
Godina: 2020

WEBSITE PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Kljent: Gđa. Goga
Platforma: WordPress
Godina: 2020

WEBSITE OGLASNIK

Kljent: InterAdria SC d.o.o.
Platforma: WordPress
Godina: 2021

WEBSITE ZA NAJAM PLOVILA

Kljent: MIVIDI rent a boat
Platforma: WordPress
Godina: 2020

POSLOVNI WEBSITE

Kljent: ONE STAR d.o.o.e.l.
Platforma: WordPress
Godina: 2020

NAŠI KLJENTI

_